Fredag? Sorry.

Idag känns verkligen som en fredag, vet inte riktigt varför, men tycker bara det gör det! Men tyvärr inte.. men dock så är det ju fredag redan imorgon, så det känns helt okej. 
 
Idag efter skolan så hade Cinerama och BLS (två föreningar på skolan) filmvisning i aulan. Dem visade de två första hunger games filmerna, lite sådär bra timat nu när den tredje går på bio. Jag såg bara första filmen, men det var mysigt. Nu sitter jag här framför datorn och väntar på att maten ska bli klar, det blir hemmagjorda hamburgare, sååå gott!
 
 
Om ni undrar över den dåliga uppdateringe så beror det på att mitt photoshop har tagit slut så kan inte fixa några nya bilder, och tycker det blir så grymt tråkigt med ett blogginlägg utan bilder.. Så jaa, här kommer i alla fall en arkivbild, det är ju alltid något, right?
Vardag | | 3 kommentarer

Föreställ er detta.

Föreställ er detta.
 
Du har nyss duschat, smörjt in dina nyarakade ben och ligger nu under dina nytvättade lakan. Vilken bättre känsla finns det än nyrakade ben och rena lakan? Ditt rum doftar fantastiskt gott av brinnande doftljus och du har din favoritserie på. Du har inga läxor eller andra uppgifter och känner att du bara kan släppa allt och helt koppla av.
 
Yes, så känner jag just nu. Fantastiskt.
 
Vardag | | 5 kommentarer

Now: French

Idag blev det ingen träning på morgonen som jag hade tänkt då jag kom på att jag hade mina träningsskor i skåpet i skolan. Så ska gå och träna efter skolan istället! Nu sitter jag i en lektionssal och ska snart ha franska. Gillar verkligen inte franska för förstår inget, haha. 
 
Jag och fina Emilie
Vardag | | En kommentar
Upp