Spring, is that you?

Vill ha sol, sol och mera sol. Tänk att kunna gå ut utan jacka och slippa frysa. Att kunna gå i kjol eller klänning utan strumbyxor. Att kunna ha magtröja, shorts, eller annat somrigt. Snart är det vår, och det är i alla fall en början. Vi kommer kunna lämna halsduken hemma, sedan vantarna, byta ut vinterjackan mot skinnjackan och så vidare. Och tillslut kommer vi springa runt med så lite kläder som möjligt för att slippa svettas ihjäl. Eller vi får väl hoppas att våran svenska sommar ser ut så i år. 
 
Jessica Antemyr
Outfits | | 7 kommentarer

London, England

Som ni säkerligen vet så var jag i London i veckan! Jag åkte på måndag kväll och kom hem sent på torsdag kväll. Då internetet inte var så bra på hotellet så blev det inget bloggande under denna tid, men ni fick i alla fall några tidsinställd. Så jag tänkte att jag nu ska publicera lite bilder från London i perioder, så att inte alla kommer samtidigt. Så det kanske blir ett inlägg om dagen i några dagar. Så nu ska jag sätta mig och börja redigera lite bilder!
 
Jag var i London med min kära mamma!
 
Resor | | 2 kommentarer

Bloggar jag följer

 Maja är en 16-årig tjej som bloggar om lite allt möjligt, sin vardag, och till detta lägger hon upp många fina bilder!
 
 
Alice är en tjejen som lever drömmen, hon bor nämligen i Paris! Hur coolt är inte det? Och på hennes blogg får vi följa hennes liv i den franska huvudstaden.
 
Julia är 15 år gammal och på hennes blogg får man alltid se ljusa fina bilder. Love it! 
 
Och till sist har vi Pouline som alltid lägger upp grymt snygga bilder på sina lika grymt snygga outfits.
 
Fick en frågra i min frågestund om bloggar jag läser och detta är fyra av mina favoritbloggar som jag läser nu!
 
Jag kom hem från London sent igårkväll och jag kan säga att jag har haft det toppen! Nu sitter jag i skolan och har svenska. Jag har inte hunnit lägga över bilder från kameran till datorn innan så ni får se bilder från London först ikväll!
 
Tips | | 4 kommentarer
Upp