Fit Camp

Kommer ni ihåg för någon månad sen när jag gick på ett fit camp? Nu gör jag det igen. Precis som förra veckan så håller det på i fyra veckor och med träning två gånger i veckan. Första träningen är ikväll och jag har redan varit där en gång för invägning. Så för en stund sedan så ringde min coach från campet och gav mig mina värden från invägningen. Så jaa, det är fortfarande, precis som innan, min muskelmassa som måste öka. Så nu kör jag 4 veckors träning och ger allt! Efter dessa veckor ska jag se resultat, hade tänkt ta före och efter bilder bara för skoj skull och se om man faktiskt kan se någon skillnad. Who knows. Men sedan är det inte bara fokus på träning under dessa veckor utan även kosten, speciellt kosten. Så från och med nu, är jag nyttig.. Vi får se hur jag klarar av det ;) 
 
Träning | | En kommentar

Mystique

Som jag nämnde i natt så fotade jag BLS igår och en av de fina tjejerna var min kompis Sabina. Så jaa det jag spenderade gårkvällen med var att redigera en bild på henne. Älskar verkligen att sitta och dra i relage i photoshop, speciellt när man gör något annorlunda och inte typical outfitbild-redigering. Utan när man vill att en bild ska bli en ny bild! Något annorlunda, så roligt ju. Så jaa, tänkte ta och visa hur bilden blev. 
 
Kan säga att bilden inte såg ut så här från början, speciellt inte med röken i bakgrunden (höhö). Är väldigt nöjd med resultatet, tyckte det blev verklighetstroget och inte helt up in the blue men ändå häftigt. Jaja, skriv gärna vad ni tycker!
 
Och btw, hur snygg kompis har jag inte?! Massa creed to my beautiful model Sabina!
 
 
Allt & inget | | Kommentera

Vad hände?

Jaa, vad hände med min bloggning? Livet kom ivägen antar jag.. Eller nej, det vet jag är en lögn, har inte alls haft särskilt mycket att göra, förutom att se fyra säsonger av Prison Break och några filmer på det. Jag skulle kunna säga att jag helt enkelt glömde av, men det skulle också vara en lögn för jag har fått flera påminnelser och uppmaningar från kompisar och familj. Näe, jag har helt enkelt varit lat. Men nu är det slut med det och jag ska tillbaka till mina vanliga bloggrutiner, that's it!
 
Nu hade jag tänkt ta och lägga mig och sova. Är inte särskilt trött egentligen, är en riktigt nattuggla, men vet att om jag inte sover så kommer jag vara helt död imorgon. Men innan jag lägger mig tänkte jag att jag snabbt kunde berätta lite om dagen. Jag hade sovmorgon, två lektioner och slutade sedan vid 12. Därefter åkte jag hem men vid 15 var jag tillbaka i skolan igen för att fotografera BLS (Bäckängs Litterära Sällskap) som då är en förening på skolan som flera av mina kompisar är med i. Dem behövde nya bilder och jag blev tillfrågad att fota dem och jag sa såklart ja! Älskar ju att fota! Sedan kom jag hem lite efter 17 och spelade Hearthstone som är ett nytt spel jag börjat spela. Jag är nästan inte värdelös på det! Och sedan redigerade jag en av bilderna från fotograferingen. Bilden tänkte jag att jag kunde visa imorgon eller så, so stay tuned.
 
Yes, det var väl något av en förklaring till den tomma bloggen och en liten trowback av dagen! Nu ska jag sova, godnatt!
 
Random bild från när min granne fotade mig!
Vardag | | Kommentera
Upp