Plugg

Ja det är med plugg som jag kommer spendera resten av den här kvällen med, och säkert många andra. Vi har nämligen ett naturprov imorgon som jag gärna vill ska gå bra! Så egentligen borde jag inte ens skriva det här inlägget utan sitta med huvudet i en bok. 
 
Har i alla fall lite som hjälper pluggandet ;)
 
Nu är i alla fall den jobbiga delen av skolveckan över! Vår historialärare är nämligen i Bryssel vilket betyder ett riktigt chill schema. Så imorgon börjar jag 12.30 och har två lektioner, på torsdag har jag tre lektioner med slutar 12.05 och på fredag har jag som vanligt två lektioner så börjar 9.25 och slutar 12.00. Helt enkelt riktigt gött!
Vardag | | 3 kommentarer

HALFO

Tror jag i förbi farten har nämnde för ett tag sedan att jag skulle på intervju för en av skolans föreningar. Denna förening var då HALFO, vilket är skolans fotoförening som jag hade sökt till. Sedan i söndags fick jag ett sms från dem då dem berättade att jag hade kommit med! Och sedan igår så hade vi ett snabbt möte och där vi bestämde att vi tre som var nya i föreningen skulle fota uttagningen till Teknis vs. Bäckäng som sker idag. Så jaa där befinner jag mig antadligen nu, jag har gjort detta inlägget tidsinställt då jag inte vet hur lång tid detta kommer ta. Men skulle gissa att jag fortfarande befinner mig vid uttagningen.
 
 
 
Vardag | | 5 kommentarer

Beroende?Näst intill alla känner väl igen denna låten som är med i filmen The Great Gatsby? Hur som haver så har jag börjat lyssna på den nu. Nejdå, inte alls lite efter alla andra.. Denna går ständigt på repeat på min spotify. Verkligen älskar den! Den är så peppande och helt underbar.
Musik | | En kommentar
Upp