Tävling

 
Nu har ni chansen att vinna en valfri bikini från To Die For!
Allt ni behöver göra är att följa To Die For på instagram: @TodieforSwimwear
Eller på www.facebook.com/TodieforSwimwear
Kommentera nedan när det är klart, skriv även vilken modell och storlek ni skulle vilja ha. 
OBS! Glöm ej fylla i mailadressen!
 
Tävlingen avslutas den 3 april. 
 
Lycka till!

Tävlingen är avslutad!
| | 25 kommentarer

-

Måndag. Japp, återigen är det måndag. Det måste vara den värsta dagen på veckan. Jag är alltid som tröttast på måndagar, men det kanske inte är så konstigt egentligen? Jag brukar i alla fall vara uppe längre på helgerna och då får måndagen ta stryk från detta. Men en annan sak sm bidrar till att måndagar är det värsta dagen på veckan är det att jag slutar skolan 16.30. Och är man redan trött så blir man ännu tröttare över att behöva sitta i skolan så länge.
 
Men för att få alla som ogillar måndagar (och er som gillar måndagar också) på lite bättre humör så dyker en tävling upp i bloggen lite senare! Så glöm inte kolla in bloggen då!
 
Så här kan en bild bli efter att ha lekt lite i photoshop. Kan inte säga att jag är bäst på PS, men skoj är det!
Vardag | | 4 kommentarer

Grattis!

GRATTIS till min lillebror och hans fotbollslag som kom 2:a idag på BUA-cup. Näst intill hela dagen spenderades med att kolla på P04 då min lillebror spelar fotboll. Det gick verkligen jättebra och dem var inte långt ifrån guld. Sista matchen var rikigt jämn och dem förlorade endast med 1-0. Men dem var nöjda med sitt välförtjänta silver! 
 
 
Jag tog cirka 500 (!!!) bilder på min lillebrors lags två lag. Helt otroligt att det blev så många. Så har mycket att redigera nu, haha.
Vardag | | 4 kommentarer
Upp