Nollning

Igår var det nollning, vilket var en orsak till att jag inte bloggade, jag hade helt enkelt inte tid. Nollningen gick ut på att alla 1:or klär ut sig i ett tema som klassen bestämmt, min klass var ninjor! Vi fick sedan ett ett papper på saker att göra, varje sak gav olika mycket poäng. Det kunde vara saker så som att låta som en ko på en offentlig plats, bada i fontänen, dansa små grodorna runt fontänen m.m. Vi hade en viss tid på oss att göra så mycket som möjligt och om jag ska vara helt ärlig så gick det riktigt bra! Resultaten kommer komma upp på måndag i skolan, så man får väl hålla tummarna på att man vinner.
 
När detta var klart så var det förfest för alla 1:or. Min klass hade förfest med kanske 4 andra klasser, medans vissa klasser hade sina förfester själva. Där var det lite lekar som gick ut på att dricka och sedan Irländsk julafton. Jag deltog inte i lekarna då jag inte dricker. Sedan var det väl bara att umgås, skratta och ha roligt. 
Vid nio någonting begav vi oss mot den riktiga festen där alla 1:or och även 2:or och 3:or festade tillsammans. Dock tog det ett bra tag att komma dit pågrund av strul med bussar, haha. Men väl där stannade jag inte så länge utan min pappa kom och hämtade mig, Klara och Bella vid 23-tiden. 
 
Jag drack inte under hela kvällen och jag tyckte det var lika roligt ändå! Inte heller Bella och Klara drack så vi var en nykter trio, haha. Vill bara säga att jag inte tycker att man behöver dricka för att ha roligt, och att man inte ska känna sig tvingad bara för att alla andra dricker. Jag förstår att det kan vara svårt att stå emot grupptrycket, men det går, bara stå för att du inte dricker. Jag blev flera gånger erbjuden alkohol men tackade nej och helt ärligt så brydde dem sig inte. Visst dem kanske sa "men kom igen, drick nu", men säger man bara ett klart nej så tröttnar dem ^^
 
Tre "selfies" tagna med min älskade Mac ifrån gårdagen!
 
Vardag | | 13 kommentarer
Upp