Hotels rabattkod

En resa som jag har gjort och minns mycket väl är när jag för första gången reste till Kroatien. En sommarmorgon så satt jag och resten av min familj ute i sommarvärmen och åt frukost. Vi hade inga planer på att åka någonstans denna sommar, men vi var väldigt sugna på att göra det och satt och pratade om det under frukosten. Någon timmar senare satt vi i en bil påväg mot Kroatien. Vi hade snabbt packat allt vi behövde i bilen och sedan åkt iväg. När jag tänker tillbaka på detta är detta ett väldigt roligt minne, att vi så snabbt bestämde oss för att bara åka iväg till ett annat land. 
 
Vi kom till Kroatien sent en natt och planerade att campa, då vi hade packat ner tält när vi åkte. Vi kom till en camping och mitt i natten stod vi och ställde upp vårt tält. När det sedan var morgon och vi gick ut ur tältet såg vi på riktigt vart vi bodde, man hade inte fått en riktig uppfattning när det var mitt i natten och mörkt. Och det var så fint. Vi bodde några meter från havet. Vi kunde i princip gå ut från tältet, ta några steg och sedan vara i vattnet. 
 
Detta var en underbar resa! Vi satt på stranden åt bröd med nutella och åt korv till kvällsmat. Vi åkte till campingens hotell där dem hade världens bästa snorkelställe och snorklade tills våra ryggare var bruna och våra magar vita. Vi dök och försökte komma ner de 3-4 metrarna till botten och ta upp fina stenar eller andra skatter. Vi åt blå glass som hette Poreč, precis som staden vi bodde i. 
 
Efter denna resa så har vi åkt tillbaka till Kroatien två gånger, och det är verkligen ett land som jag gillar. Jag och mamma pratade för några dagar sedan om att åka tillbaka dit igen, kanske i år? Det skulle vara så roligt! Men denna gången kanske inte campa utan bo på hotell. Jag skulle gärna bo på det hotellet där snorkelstället fanns. Hur det blir har vi ingen aning om just nu, men det är nog dags att börja tänka på. Jag har redan varit inne på Hotels.com och letat efter hotell, speciellt i Kroatien. Om ni också är lika sugna som jag på att åka utomlands så klicka er in på www.hotels.com och börja leta hotell redan nu. Hotel.com är ledande inom hotellbokning över hela världen, och här kan ni hitta alla sorters hotell. Grymt bra! 
 
Nu får ni även rabattkoder hos Hotels.com om ni klickar er in på Rabble! Så klicka er in HÄR för att ta del av dessa grymma erbjudanden!
 

*Inlägg i sammarbete med Rabble.com*
 
 
Resor, Tips | |
#1 - - Nathalie Tegelstam:

Underbart det låter! :) kram

#2 - - Malin Lundgren:

Åh jag skulle gärna vilja besöka kroatien, är det som Sverige i värme och så eller kan man fara dit på dels en solsemester?

Svar: Det är varmare än i Sverige :) Jag har varit där ttre gånger och då varje gång på solsemester :)
Jessica Antemyr

#3 - - classica.blogg.se:

vilken fantastisk resa :)
vackra bilder.

#4 - - Julia:

härliga bilder :) älskar att resa hihi!

#5 - - maja söderberg:

åh va härligt! :)

#6 - - sara:

Fina bilder!!! :D

#7 - - linah:

va fint:D!

Upp