Vad hände?

Jaa, vad hände med min bloggning? Livet kom ivägen antar jag.. Eller nej, det vet jag är en lögn, har inte alls haft särskilt mycket att göra, förutom att se fyra säsonger av Prison Break och några filmer på det. Jag skulle kunna säga att jag helt enkelt glömde av, men det skulle också vara en lögn för jag har fått flera påminnelser och uppmaningar från kompisar och familj. Näe, jag har helt enkelt varit lat. Men nu är det slut med det och jag ska tillbaka till mina vanliga bloggrutiner, that's it!
 
Nu hade jag tänkt ta och lägga mig och sova. Är inte särskilt trött egentligen, är en riktigt nattuggla, men vet att om jag inte sover så kommer jag vara helt död imorgon. Men innan jag lägger mig tänkte jag att jag snabbt kunde berätta lite om dagen. Jag hade sovmorgon, två lektioner och slutade sedan vid 12. Därefter åkte jag hem men vid 15 var jag tillbaka i skolan igen för att fotografera BLS (Bäckängs Litterära Sällskap) som då är en förening på skolan som flera av mina kompisar är med i. Dem behövde nya bilder och jag blev tillfrågad att fota dem och jag sa såklart ja! Älskar ju att fota! Sedan kom jag hem lite efter 17 och spelade Hearthstone som är ett nytt spel jag börjat spela. Jag är nästan inte värdelös på det! Och sedan redigerade jag en av bilderna från fotograferingen. Bilden tänkte jag att jag kunde visa imorgon eller så, so stay tuned.
 
Yes, det var väl något av en förklaring till den tomma bloggen och en liten trowback av dagen! Nu ska jag sova, godnatt!
 
Random bild från när min granne fotade mig!
Vardag | |
Upp